KURUMSAL
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu
KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİ
Veri Sorumlusu: Kayatel Yaylılar İmal. San. ve Tic. Ltd. Şti. – Adres: İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi Gazi Bulvarı No:10 Tuzla/İstanbul
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) ve ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetleri çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılmasına ilişkin siz Çevrimiçi Ziyaretçilerimizi, Müşterilerimizi, Tedarikçi Çalışanlarımızı ve Tedarikçi Yetkililerimizi bilgilendirmek amacıyla işbu aydınlatma metnini hazırladık.

Hangi Kişisel Verileriniz İşlenmektedir ve Kişisel Verilerinizin İşlenme Amaçları Nelerdir?

1.Çevrimiçi Ziyaretçilerimizi
İşlenen Kişisel Veri Kategorileri: Kimlik Bilgileri, İletişim Bilgileri, İşlem Güvenliği Bilgileri
Kişisel Veri İşleme Amaçları:  Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, Bilgi Güvenliği Süreçlerinin Yürütülmesi, Talep / Şikayetlerin Takibi

2.Müşterilerimiz 
İşlenen Kişisel Veri Kategorileri: Kimlik Bilgileri, İletişim Bilgileri, Müşteri İşlemi Bilgileri, Finans Bilgileri
Kişisel Veri İşleme Amaçları: Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi, Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satış Sonrası Destek Hizmetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Yetkili Kişi, Kurum ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

3.Tedarikçi Çalışanımız:
İşlenen Kişisel Veri Kategorileri: Kimlik Bilgileri, İletişim Bilgileri, 
Kişisel Veri İşleme Amaçları: İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi

4.Tedarikçi Yetkilimiz:
İşlenen Kişisel Veri Kategorileri: Kimlik Bilgileri, İletişim Bilgileri, Fiziksel Mekan Güvenliği, Müşteri İşlemi Bilgileri, Finans Bilgileri, 
Kişisel Veri İşleme Amaçları: İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi, Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi, Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satış Sonrası Destek Hizmetlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Fiziksel Mekan Güvenliğinin Temini

Kişisel Verilerinizin Toplanma Yöntemleri Nelerdir? 
Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; başvuru formları, sözleşmeler, iş yerinde bulunan elektronik takip ve fiziksel erişim kontrol sistemleri, (ÖRN: CCTV), bilgi sistemleri ve elektronik cihazlar (ÖRN: telekomünikasyon altyapısı, bilgisayar ve telefonlar), İŞKUR web sitemizde doldurduğunuz formlar ve ilgili kişi tarafından beyan edilen diğer belgeler vasıtasıyla toplanmaktadır. 

Kişisel Verilerinizin Toplanmasının Hukuki Sebebi Nedir? 
Kişisel verileriniz, Kayatel tarafından; yukarıda açıklanan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda 6698 sayılı Kanun’un 5 maddesinde belirtilmiş olan;
•Kanunlarda açıkça öngörülmesi.
•Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması.
•Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması.
•Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması.
•İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun
meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir. 

Kişisel Verilerinizi Üçüncü Bir Kişiye Aktarıyor Muyuz?
Müşterilerimize ait kişisel veriler, yasal düzenlemelerin öngördüğü kapsamda, faaliyetlerin mevzuata uygun yürütülmesi, hukuk işlerinin takibi ve yürütülmesi, yetkili kişi, kurum ve kuruluşlara bilgi verilmesi, iş faaliyetlerinin yürütülmesi/denetimi amacıyla yurt içindekiyetkili kamu kurum ve kuruluşlarına aktarılmaktadır. Ayrıca söz konusu kişisel veriler, ileride çıkabilecek hukuki uyuşmazlıklarda delil olarak kullanılabilmesi amacıyla adli makamlara aktarılabilecektir.
Çevrimiçi ziyaretçilerimize ait kişisel veriler, hukuki uyuşmazlıkların giderilmesi amacıyla ve ilgili mevzuat gereği talep edilmesi halinde adli makamlarla paylaşılabilecektir
Tedarikçi çalışanımıza ait kişisel veriler, herhangi bir üçüncü kişiye aktarılmamaktadır.
Tedarikçi yetkilimize ait kişisel veriler, yasal düzenlemelerin öngördüğü kapsamda, faaliyetlerin mevzuata uygun yürütülmesi, hukuk işlerinin takibi ve yürütülmesi, yetkili kişi, kurum ve kuruluşlara bilgi verilmesi, iş faaliyetlerinin yürütülmesi/denetimi amacıyla yurt içindeki Yetkili Kamu Kurum ve Kuruluşları’na aktarılmaktadır. Ayrıca söz konusu kişisel veriler, ileride çıkabilecek hukuki uyuşmazlıklarda delil olarak kullanılabilmesi amacıyla adli makamlara aktarılabilecektir.

Kişisel Verilerinizi Yurt Dışına Aktarıyor Muyuz ?
Kayatel olarak, kişisel verilerinizi yurt dışına aktarmamaktayız.

Kişisel Verileriniz İle İlgili Olarak Kullanabileceğiniz Haklarınız Nelerdir? 
Kişisel verilerinize ilişkin; 
•Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme, 
•Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, 
•Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, 
•Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme
•Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,
•KVKK mevzuatında öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme, 
•Eksik veya yanlış verilerin düzeltilmesi ile kişisel verilerinizin silinmesi veya yok edilmesini talep ettiğinizde, bu durumun kişisel verilerinizi aktardığımız üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
•İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle
kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme
• Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde bu zararın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz. 

Haklarınızı Nasıl Kullanabilirsiniz?
Kanunun 11. Maddesindeki ilgili kişilerin haklarını düzenleyen taleplerinizi “Veri Sorumlusuna Başvuruda Uyulacak Esaslar Hakkında Tebliğe” göre İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi Gazi Bulvarı No:10 Tuzla/İstanbul adresine veya kvkk@kayatel.com.tr adresine gönderebilirsiniz. Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili kişi başvuru formunu inceleyebilirsiniz.    
- Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme,
haklarınızı kullanabilirsiniz. Haklarınıza ve Kanunun uygulanmasına ilişkin taleplerinizi, kayatel.com.tr adresinden temin edebileceğiniz “Veri Sahibi Başvuru Formu” nu doldurarak ıslak imzalı şekilde “İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi Gazi Bulvarı No:10 Tuzla/İstanbul” adresine noter kanalıyla, iadeli taahhütlü posta yoluyla veya şahsi başvurunuzla ya da elektronik ortamda doldurduğunuz başvuru formunu mobil imzanızla, güvenli elektronik imzanızla imzaladıktan sonra KEP adresinizi veya Şirket’in veri kayıt sisteminde halihazırda kayıtlı olan e-posta adresinizi kullanarak ik@kayatel.com.tr adresine iletebilirsiniz. Tarafımıza iletilmiş olan başvurularınız KVK Kanunu’nun 13’üncü maddesinin 2’inci fıkrası gereğince, talebin niteliğine göre talebinizin bizlere ulaştığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içinde yanıtlandırılacaktır. Yanıtlarımız ilgili KVK Kanunu’nun 13’üncü maddesi hükmü gereğince yazılı veya elektronik ortamdan tarafınıza ulaştırılacaktır.Başvurunuzun ek bir maliyet gerektirmesi durumunda, Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından çıkarılan Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ ile belirlenen ücreti ödemeniz gerekecektir.

MERKEZ - FABRİKA
İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi Gazi Bulvarı No:10 34953 Tuzla / İstanbul



info@kayatel.com.tr


T : +90 (216) 593 2120
F : +90 (216) 593 2125
BİZİ TAKİP EDİN
Bizimle ilgili en güncel gelişmelerden haberdar olmak için Sosyal Medya da bizi takip etmeyi unutmayın.

HIZLI MENÜ
1967'den Beri...


Tüm Hakları Kayatel Tarafından Saklıdır. © 2020     Kişisel Verilerin Korunması Kanunu
EN
SPRINGS FOR INDUSTRIAL USING

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİ
Veri Sorumlusu: Kayatel Yaylılar İmal. San. ve Tic. Ltd. Şti. – Adres: İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi Gazi Bulvarı No:10 Tuzla/İstanbul
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) ve ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetleri çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılmasına ilişkin siz Çevrimiçi Ziyaretçilerimizi, Müşterilerimizi, Tedarikçi Çalışanlarımızı ve Tedarikçi Yetkililerimizi bilgilendirmek amacıyla işbu aydınlatma metnini hazırladık.

Hangi Kişisel Verileriniz İşlenmektedir ve Kişisel Verilerinizin İşlenme Amaçları Nelerdir?

1.Çevrimiçi Ziyaretçilerimizi
İşlenen Kişisel Veri Kategorileri: Kimlik Bilgileri, İletişim Bilgileri, İşlem Güvenliği Bilgileri
Kişisel Veri İşleme Amaçları:  Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, Bilgi Güvenliği Süreçlerinin Yürütülmesi, Talep / Şikayetlerin Takibi

2.Müşterilerimiz 
İşlenen Kişisel Veri Kategorileri: Kimlik Bilgileri, İletişim Bilgileri, Müşteri İşlemi Bilgileri, Finans Bilgileri
Kişisel Veri İşleme Amaçları: Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi, Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satış Sonrası Destek Hizmetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Yetkili Kişi, Kurum ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

3.Tedarikçi Çalışanımız:
İşlenen Kişisel Veri Kategorileri: Kimlik Bilgileri, İletişim Bilgileri, 
Kişisel Veri İşleme Amaçları: İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi

4.Tedarikçi Yetkilimiz:
İşlenen Kişisel Veri Kategorileri: Kimlik Bilgileri, İletişim Bilgileri, Fiziksel Mekan Güvenliği, Müşteri İşlemi Bilgileri, Finans Bilgileri, 
Kişisel Veri İşleme Amaçları: İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi, Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi, Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satış Sonrası Destek Hizmetlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Fiziksel Mekan Güvenliğinin Temini

Kişisel Verilerinizin Toplanma Yöntemleri Nelerdir? 
Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; başvuru formları, sözleşmeler, iş yerinde bulunan elektronik takip ve fiziksel erişim kontrol sistemleri, (ÖRN: CCTV), bilgi sistemleri ve elektronik cihazlar (ÖRN: telekomünikasyon altyapısı, bilgisayar ve telefonlar), İŞKUR web sitemizde doldurduğunuz formlar ve ilgili kişi tarafından beyan edilen diğer belgeler vasıtasıyla toplanmaktadır. 

Kişisel Verilerinizin Toplanmasının Hukuki Sebebi Nedir? 
Kişisel verileriniz, Kayatel tarafından; yukarıda açıklanan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda 6698 sayılı Kanun’un 5 maddesinde belirtilmiş olan;
•Kanunlarda açıkça öngörülmesi.
•Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması.
•Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması.
•Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması.
•İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun
meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir. 

Kişisel Verilerinizi Üçüncü Bir Kişiye Aktarıyor Muyuz?
Müşterilerimize ait kişisel veriler, yasal düzenlemelerin öngördüğü kapsamda, faaliyetlerin mevzuata uygun yürütülmesi, hukuk işlerinin takibi ve yürütülmesi, yetkili kişi, kurum ve kuruluşlara bilgi verilmesi, iş faaliyetlerinin yürütülmesi/denetimi amacıyla yurt içindekiyetkili kamu kurum ve kuruluşlarına aktarılmaktadır. Ayrıca söz konusu kişisel veriler, ileride çıkabilecek hukuki uyuşmazlıklarda delil olarak kullanılabilmesi amacıyla adli makamlara aktarılabilecektir.
Çevrimiçi ziyaretçilerimize ait kişisel veriler, hukuki uyuşmazlıkların giderilmesi amacıyla ve ilgili mevzuat gereği talep edilmesi halinde adli makamlarla paylaşılabilecektir
Tedarikçi çalışanımıza ait kişisel veriler, herhangi bir üçüncü kişiye aktarılmamaktadır.
Tedarikçi yetkilimize ait kişisel veriler, yasal düzenlemelerin öngördüğü kapsamda, faaliyetlerin mevzuata uygun yürütülmesi, hukuk işlerinin takibi ve yürütülmesi, yetkili kişi, kurum ve kuruluşlara bilgi verilmesi, iş faaliyetlerinin yürütülmesi/denetimi amacıyla yurt içindeki Yetkili Kamu Kurum ve Kuruluşları’na aktarılmaktadır. Ayrıca söz konusu kişisel veriler, ileride çıkabilecek hukuki uyuşmazlıklarda delil olarak kullanılabilmesi amacıyla adli makamlara aktarılabilecektir.

Kişisel Verilerinizi Yurt Dışına Aktarıyor Muyuz ?
Kayatel olarak, kişisel verilerinizi yurt dışına aktarmamaktayız.

Kişisel Verileriniz İle İlgili Olarak Kullanabileceğiniz Haklarınız Nelerdir? 
Kişisel verilerinize ilişkin; 
•Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme, 
•Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, 
•Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, 
•Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme
•Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,
•KVKK mevzuatında öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme, 
•Eksik veya yanlış verilerin düzeltilmesi ile kişisel verilerinizin silinmesi veya yok edilmesini talep ettiğinizde, bu durumun kişisel verilerinizi aktardığımız üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
•İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle
kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme
• Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde bu zararın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz. 

Haklarınızı Nasıl Kullanabilirsiniz?
Kanunun 11. Maddesindeki ilgili kişilerin haklarını düzenleyen taleplerinizi “Veri Sorumlusuna Başvuruda Uyulacak Esaslar Hakkında Tebliğe” göre İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi Gazi Bulvarı No:10 Tuzla/İstanbul adresine veya kvkk@kayatel.com.tr adresine gönderebilirsiniz. Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili kişi başvuru formunu inceleyebilirsiniz.    
- Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme,
haklarınızı kullanabilirsiniz. Haklarınıza ve Kanunun uygulanmasına ilişkin taleplerinizi, kayatel.com.tr adresinden temin edebileceğiniz “Veri Sahibi Başvuru Formu” nu doldurarak ıslak imzalı şekilde “İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi Gazi Bulvarı No:10 Tuzla/İstanbul” adresine noter kanalıyla, iadeli taahhütlü posta yoluyla veya şahsi başvurunuzla ya da elektronik ortamda doldurduğunuz başvuru formunu mobil imzanızla, güvenli elektronik imzanızla imzaladıktan sonra KEP adresinizi veya Şirket’in veri kayıt sisteminde halihazırda kayıtlı olan e-posta adresinizi kullanarak ik@kayatel.com.tr adresine iletebilirsiniz. Tarafımıza iletilmiş olan başvurularınız KVK Kanunu’nun 13’üncü maddesinin 2’inci fıkrası gereğince, talebin niteliğine göre talebinizin bizlere ulaştığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içinde yanıtlandırılacaktır. Yanıtlarımız ilgili KVK Kanunu’nun 13’üncü maddesi hükmü gereğince yazılı veya elektronik ortamdan tarafınıza ulaştırılacaktır.Başvurunuzun ek bir maliyet gerektirmesi durumunda, Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından çıkarılan Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ ile belirlenen ücreti ödemeniz gerekecektir.


MERKEZ - FABRİKA
İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi Gazi Bulvarı No:10 34953 Tuzla / İstanbul



info@kayatel.com.tr


T : +90 (216) 593 2120
F : +90 (216) 593 2125


BİZİ TAKİP EDİN
Bizimle ilgili en güncel gelişmelerden haberdar olmak için Sosyal Medya da bizi takip etmeyi unutmayın.



HIZLI MENÜ


1967'den Beri...
Tüm Hakları Kayatel Tarafından Saklıdır. © 2020

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu